Selecteer een pagina

Onze service

 

Laadoplossingen

Doordat er meer vraag is naar elektrisch rijden, neemt ook de vraag naar laadpalen toe. Wij bieden laadpalen aan die het mogelijk maken om elektrische auto’s thuis of op de parkeerplaats van uw bedrijf op te laden.

Energiebewuste, vooruitstrevende particulieren, bedrijven en gemeente helpen we een duurzame toekomst op te bouwen met het bieden van flexibele en schaalbare oplossingen voor elektrische voertuigen.

Bastin Energy Services is aangesloten bij EV-box.

Energie-opslag

Het opslaan van energie in Nederland is nog niet zo bekend maar inmiddels wordt er druk geëxperimenteerd door energiepioniers.

Het rendement bij de inzet van zonnepanelen bij zonneschijn is optimaler te benutten door de opslag ervan. Zonneschijn is immers geen garantie waardoor er gauw een beroep wordt gedaan op het elektriciteitsnet. Deze dreigt erdoor overbelast te worden.

Om dat te voorkomen bieden wij een duurzame en voordelige oplossing. Dat doen we door batterijen toe te voegen aan uw zonnepaneelsysteem. Met uw eigen opgewekte energie kunt u op ieder gewenst moment stroom gebruiken om bijvoorbeeld uw elektrische auto op te laden.

Bastin Energy Services helpt u met een gedegen advies en installatie van uw eigen thuisaccu!

Duurzame projecten

Doordat er veel komt kijken bij duurzame oplossingen, is de inzet van een ervaringsdeskundige geen overbodige luxe. Hierdoor voorkom je onnodige vertraging, verkeerde keuzes of het uitstellen van een duurzaam initiatief.

BES adviseert bij het maken van de juiste keuzes die passen bij u of uw organisatie. Tijdens het project wordt u volledig ontzorgt. Van aanvraag tot realisatie. Iedere projectfase komt aan bod. Van oriëntatie tot analyse en van advies tot implementatie en nazorg, rekening houdend met zo laag mogelijke maandlasten.

Mede dankzij de vakkundige ondersteuning van samenwerkingspartners, wordt uw project tot een succesvol resultaat geleid terwijl u gewoon verder gaat met uw eigen bedrijfsvoering.

Als ervaringsdeskundige op technisch uitvoerend gebied en als projectleider bij grote en kleine energieprojecten, is BES de spin in het web tussen klant, leverancier en alle overige betrokken partijen.

Actuele ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie worden bijgehouden en waar mogelijk, toegepast.

Laadoplossingen. Energie-opslag. Duurzame projecten.

We helpen je graag verder!

Neem contact opBekijk diensten