Selecteer een pagina

Voor wie?

Bastin Energy Services biedt volledige projectbegeleiding en ontzorging bij alle duurzame energiemaatregelen. Onze begeleiding bieden we desgewenst ook op deelgebieden van uw energiemaatregelen. Ons advies is gebaseerd op uw wensen, de technische mogelijkheden en uw begroting.

Tijdens de intake luisteren we goed naar uw wensen en na afloop ontvangt u advies waarin uw eigen besparingsmaatregelen zijn opgenomen.

Het doel is om kostenbesparende energiemaatregelen te realiseren met een duurzaam resultaat. We begeleiden u van begin tot einde. Daar hoort bij dat we de mogelijkheden voor subsidieaanvraag onderzoeken of een eventuele financiering. In de meeste gevallen worden de kosten van het project in de subsidie meegenomen.

Advies en projectbegeleiding bij energiemaatregelen bieden we aan gemeenten, bedrijven en particulieren.

Gemeente

Daar waar het gaat om verduurzaming en kostenbesparende maatregelen op energie en het terugdringen van CO2, laten steeds meer gemeenten hun ambitieuze plannen zien. Wij beschikken over ervaring en deskundigheid om met alle betrokken partijen de energiedoelstellingen van een gemeente te helpen realiseren.

Als projecteigenaar zijn we een vast aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.

Wij nemen de regie bij infrastructuur-, elektra- of energieprojecten en alles wat met bekabeling en leidingen te maken heeft. 

Bedrijven

De transitie van uw huidige energievoorziening naar een nieuwe en duurzamere oplossing, vergt een andere benadering dan die van een particuliere woning. Daar zijn we ons van bewust en hebben er de nodige ervaring mee.

We denken met u mee om de meest passende en slimme oplossingen te bieden die aansluiten bij uw missie om uw CO2 terug te dringen en die aansluiten bij uw bedrijfsgebouw, uw corebusiness en de bezettingsgraad van uw bedrijfspand(en).

BES ontzorgt van oriëntatie tot implementatie als vast aanspreekpunt voor klant, leverancier, installateur en alle andere betrokken partijen.

Particulieren

Als adviseur en projectbegeleider op het gebied van duurzame energie bekijken we graag de mogelijkheden van uw woning en bieden we u een passend advies.

Uit onze energiescan met adviesrapport komt een advies waarin uw eigen besparingsmaatregelen in opgenomen zijn. Het is ons doel om kostenbesparende energiemaatregelen voor u te realiseren met een duurzaam resultaat.

BES ontzorgt van oriëntatie tot implementatie als vast aanspreekpunt voor klant, leverancier, installateur en alle andere betrokken partijen.

Laadoplossingen. Energie-opslag. Duurzame projecten.

We helpen je graag verder!

Neem contact opBekijk diensten